Neem contact op

  Onze contactgegevens

   

    +31 6 42114351
     info@visitfootballcult.nl
  KvK Amsterdam: 69129967
  BTW nr: NL145726940B01
  Top
  Georganiseerde voetbalreizen naar cultclubs: Ons verhaal – Visit Football Cult
  fade
  3220
  page-template-default,page,page-id-3220,mkd-core-1.3.1,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
   

  Een nieuwe speler in het veld

  Een nieuwe speler in het veld. Zo kun je VISIT F.C. wel noemen. Wij organiseren kwalitatieve en compleet georganiseerde voetbalreizen. Daarbij maak je kennis met de mooiste en meest bijzondere cult clubs die Europa rijk is. En dit alles voor betaalbare prijzen.

  VISIT F.C. is een reisorganisatie voor de échte voetballiefhebber. Ver weg van het grote geld en de elite clubs. Wij richten ons voornamelijk op de nostalgie en het authentieke van de voetbalsport.

  Neem contact met ons op en bespreek de opties voor een op maat gemaakte voetbalreis.

  De ultieme voetbalbelevenis

  Wij nemen je mee naar de meest bijzondere en sfeervolle stadions van Europa. Hier kijk je samen met passievolle supporters naar hun club.

  Samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s ga jij de uitdaging aan. En krijg je de kans om eens buiten de gebaande paden een voetbalwedstrijd te bezoeken.

  Wij regelen het voor je met een persoonlijke benadering en met het samenstellen van het juiste arrangement op maat. Zo wordt jouw voetbaltrip een uniek succes.

  Voor supporters, door supporters is het motto van VIST F.C.!

  “Back to the roots, Against Modern Football, Give back the old days”.

  Het aanbod van Cult clubs en reismogelijkheden zal telkens worden uitgebreid om jou als voetballiefhebber altijd een nieuw avontuur aan te kunnen bieden, hou dus goed de site en onze social media in de gaten!

  Georganiseerde voetbalreizen: zo werkt het

  Wij willen voetbal Cult voor iedereen bereikbaar maken. Daarom zijn onze kernwaarden: betaalbaar, flexibel, betrouwbaar, servicegericht en persoonlijk contact. Maar de belangrijkste waarde is wel het zorgen voor een unieke voetbalbeleving.

  Dit regelen we voor je:

  • Het vervoer
  • De overnachting
  • De wedstrijdkaartjes

  En daarnaast bieden we je graag extra’s aan:

  • Een stadiontour
  • Een programmaboekje over de club & stad
  • Restaurant reserveringen
  • Exclusieve VISIT F.C. merchandising
  • En meer!

  En verder?

  Het aanbod van cult clubs en reismogelijkheden breiden we steeds uit. Zo bieden we jou als voetballiefhebber altijd een nieuw avontuur aan.

  Daarnaast groeit visitfootballcult.nl uit tot een community. Hier kunnen voetbalfans genieten van bijzondere voetbalverhalen. Je vindt er blogs met reisverhalen, foto’s en nog veel meer.

  Cult, wat is dat?

  Cult is een gevoel. En een religie. Maar vooral een nostalgische belevenis die bij iedere voetbalfan anders kan zijn.

  Bij de één gaat het om de passie en de emotie van de supporters. En bij de ander zal het gaan om het authentieke stadion en de karakteristieke lichtmasten.

  Het gaat om dat unieke gevoel. Dat ‘kippenvel-moment’.

  VISIT F.C. brengt je naar de meest bijzondere en sfeervolle stadions met gepassioneerde supporters. Oftewel: naar voetbalclubs met een verhaal!

  Als je pure eenvoud zoekt. Dan zoek je cult!

  Voor wie?

  Eigenlijk voor iedereen die het authentieke en ouderwetse voetbalgevoel live wil meemaken.

  • De échte groundhopper en de nieuwsgierige voetbalfan
  • Vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje
  • Vrienden- en vriendinnengroepen
  • Samen of alleen

  Iedereen met een voorliefde voor het voetbal moet zich er ooit eens wagen. En VISIT F.C. regelt de belevenis van het begin tot het eind voor je.