Neem contact op

  Onze contactgegevens

   

    +31 6 42114351
     info@visitfootballcult.nl
  KvK Amsterdam: 69129967
  BTW nr: NL145726940B01
  Top
  Sheffield United FC – Visit Football Cult
  fade
  3096
  tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3096,mkd-core-1.3.1,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
   

  Sheffield United FC

  €199

  per person

  “Birth of Football”

  Voetbalreis Engeland: Wij regelen het voor je!

  Visit Football Cult staat voor persoonlijk advies en maatwerk. We gaan met jou aan de slag om de ultieme voetbalbelevenis samen te stellen.

  Jouw voetbalreis naar Sheffield

  Sheffield is goed te bereizen per vliegtuig, maar uiteraard kun je ook besluiten om met eigen vervoer te reizen. Voor grote groepen kan het reizen per touringcar een uitkomst zijn. Dan begint de voetbalbelevenis al bij vertrek.

  De vanaf prijs is per persoon en op basis van:
  • een retourreis per vliegtuig
  • één hotelovernachting
  • één wedstrijdkaart.

  Neem via het contactformulier meteen contact op, of vindt hier onze overige contactgegevens.

  Tour Location

  Voetbaltrips Engeland: Sheffield United & Sheffield Wednesday.

  Zeg je voetbaltrips Engeland dan zeg je Sheffield. En wij organiseren het voor je! In Sheffield is het oorspronkelijke voetbalspel begonnen. Een bezoek aan deze rauwe voetbalstad zou dan ook bovenaan het lijstje moeten staan van de echte voetballiefhebber. Beleef de historie bij de wedstrijden van Sheffield United en Sheffield Wednesday.

  De bakermat van het voetbal

  Sheffield is niet zomaar een voetbalstad. De oorsprong van de sport ligt hier. Alles van het spelletje waar wij zo van houden is hier begonnen; de allereerste wedstrijd, de competitie, het bekervoetbal, de eerste lichtmasten en zelfs de spelregels. De amateurclub Sheffield FC is zelfs officieel benoemd tot oudste club van de wereld (opgericht 1857), maar heeft altijd zijn amateurstatus behouden. Overigens is deze unieke club ook zeker het bezoeken waard. Voetbalreis Sheffield Vanaf komend seizoen spelen Sheffield United en Sheffield Wednesday weer beide in het Championship, en daarmee zal de Steel City Derby weer in ere zijn hersteld. Sheffield United, ook wel ‘The Blades’, heeft als thuisbasis Bramall Lane, een prachtig en karakteristiek Engels stadion geopend in 1855. Het is daarmee het oudste stadion waar voetbal nog altijd leeft. Sheffield Wednesday, of The Owls, heeft als thuisbasis Hillsborough stadium, geopend in 1899. De naam van het stadion is afgeleid van de wijk waarin het stadion staat en heeft alle kenmerken van een typisch authentiek Engels stadion. Sheffield heeft dus twee ‘go-to’ clubs en een voetbalhistorie die het een bedevaartsoord maken voor de echte voetbalfan. Kies er één of ga naar allebei. Als je het hebt over voetbaltrips Engeland dan heb je het over een trip naar Sheffield.

  Voetbalpelgrimage

  Een bezoek aan Sheffield is eigenlijk voor iedere voetballiefhebber een must. Zie het als een soort eerbetoon aan het hedendaagse voetbal. Hier ligt het ontstaan en de oprichting van de belangrijkste bijzaak van het leven. Sheffield zit vol met voetbalhistorie. Dit moet je meegemaakt en beleefd hebben.  

  Sheffield: The Home of Football

  Sheffield: Een oude industriestad met een hart voor voetbal, is met een half miljoen inwoners de vijfde stad van Engeland en stond in het verleden bekend om zijn staalindustrie. De regio rond Sheffield, het Engelse South Yorkshire, is een unieke bestemming en steeds meer in trek voor stedentrips. Sheffield is van oude industriestad uitgegroeid tot een prachtige groene stad die je met veel plezier bezoekt. Geniet tijdens je weekend Sheffield naast het voetbal ook van:
  • De gezellige winkelstraten
  • Fijne restaurants die bezoekers uit de wijde omgeving trekken
  • De prachtige natuur van het Peak District
  • De passie voor muziek (Arctic Monkeys)
  • Gezellige pubs en een bruisend nachtleven
  Kortom, deze stad heeft DE ingrediënten die een fantastisch voetbalweekend compleet maken!

  Wedstrijden in het Championship worden veelal gespeeld op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. I.v.m. televisie-uitzendingen word de definitieve speeldag (en tijdstip) ongeveer 2 maanden van te voren bekend gemaakt. Zodra er in het onderstaande speelprogramma een tijdstip is opgenomen heeft de Engelse voetbalbond het definitieve programma vastgesteld voor dat betreffende speelweekend. Hierbij het (thuis)programma van Sheffield United FC in het seizoen 2019/2020:

  VOLGT ZODRA BEKEND!