Neem contact op

  Onze contactgegevens

   

    +31 6 42114351
     info@visitfootballcult.nl
  KvK Amsterdam: 69129967
  BTW nr: NL145726940B01
  Top
  Fulham FC – Visit Football Cult
  fade
  3094
  tour-item-template-default,single,single-tour-item,postid-3094,mkd-core-1.3.1,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-fixed-on-scroll,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
   

  Fulham FC

  €199

  per person

  “Craven Cottage: een openluchtmuseum”

  Voetbalreizen Engeland: Wij regelen het voor je!

  Visit Football Cult staat voor persoonlijk advies en maatwerk. We gaan samen met jou aan de slag om de ultieme voetbalbeleving samen te stellen.

  London is uitstekend te bereiken

  Per trein en vliegtuig, maar uiteraard kun je ook besluiten om met eigen vervoer te reizen. Voor grote groepen is het reizen per touringcar een uitkomst. Zo start de prachtige voetbalbelevenis al bij vertrek.

  Bezoek meerdere voetbalclubs in Londen

  Het voordeel van een voetbalreis naar Londen is dat er in totaal 14 clubs actief zijn in alle profcompetities. Dus meerdere wedstrijden tijdens je reis combineren behoort zeker tot de mogelijkheden.

  De vanaf prijs is per persoon en op basis van:
  • een retourreis per vliegtuig
  • één hotelovernachting
  • één wedstrijdkaart.

  Neem via het contactformulier meteen contact op, of vindt hier onze overige contactgegevens.

  Tour Location

  Wij organiseren voetbalreizen naar Engeland. Een bezoek aan Fulham FC in Londen is een must voor de echte voetbalfan. Spelend op Craven Cottage is Fulham Football Club nostalgie ten top! De kleine toegangshekjes en de oude houten tribunes; de tijd lijkt hier stil te hebben gestaan.

  De oudste voetbalclub van Londen

  Beleef voetbalhistorie in haar puurste form. Met als absoluut juweel van Craven Cottage: de karakteristieke Johnny Haynes Stand. Dit is de oudste nog bestaande tribune in het Engelse profvoetbal. Al sinds 1905 wordt hier de strijd op het veld toegejuicht. Vanaf metrostation Putney Bridge staat je een geweldige wandeling te wachten langs de Thames en door Bishop’s Park. De wedstrijd begint al als je in de verte langzaam de lichtmasten van het sfeervolle Craven Cottage ziet opdoemen.

  De vriendelijkste club van Engeland

  De West-Londense club staat bekend als tweede favoriete club van veel mensen en staat op één van de duurste stukken grond in Londen.

  Voetbalwedstrijd Londen

  Een bezoek aan deze fantastische club staat garant voor kippenvel, nostalgie en is voorbehouden aan de echte voetbalromanticus. Een bezoek aan dit typische Engelse stadion mag dan ook niet ontbreken op de lijst van de échte voetballiefhebber. Uit de categorie voetbalreizen Engeland is dit een absolute must see.

  Wedstrijden in het Championship worden veelal gespeeld op de vrijdagavond, zaterdag en zondag. I.v.m. televisie-uitzendingen word de definitieve speeldag (en tijdstip) ongeveer 2 maanden van te voren bekend gemaakt. Zodra er in het onderstaande speelprogramma een tijdstip is opgenomen heeft de Engelse voetbalbond het definitieve programma vastgesteld voor dat betreffende speelweekend. Hierbij het (thuis)programma van Fulham FC in het seizoen 2019/2020: VOLGT ZODRA BEKEND!